Uusi pienryhmä pariskunnille – yhdessä elämäntavat kuntoon!

ASIAT KUNTOON – myös parisuhteessa!

Pienryhmä aloittaa syyskuussa!

Tee itsellesi ja kumppanillesi elämänpituinen palvelus ja laittakaa yhdessä elämäntavat oikeanlaisen liikunnan ja ravinnon kautta kuntoon. Hyvä fyysinen kunto vaikuttaa tutkitusti positiivisesti psyykkeeseen ja auttaa jaksamaan arjen moninaisissa haasteissa niin kotona, töissä kuin parisuhteessa. Haemmekin nyt pienryhmään pariskuntia, joilla terveet elämäntavat, oma hyvinvointi ja parisuhde tuntuvat jäävät kaiken muun alle.

Valmentajana liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset

Valmentajana toimin minä, Heidi Ilomäki, noin nelikymppinen liikunta-alan ammattilainen, Personal trainer, SM -tason urheilija, kahden pojan äiti ja ihan hyvä tyyppi  Erityisosaamisena mm. lantionpohjan alueen ongelmien tunnistaminen ja niiden kuntoutus.

Työparinani toimii Marika Kiikala-Siuko, 45 -vuotias 8v. ja 5v. lasten äiti, joka on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti ja toimii tällä hetkellä asiantuntijatehtävissä ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Hän kokee tärkeäksi omassa elämässään toteuttaa itselleen tärkeitä asioita ja harjoittaa järkevää ajankäyttöä.  Marika erikoistuu seksuaalineuvojaksi valmistuen 11/ 2018.

Tapaamiskerrat ja tavoitteet

Ryhmään valitaan 3-4 pariskuntaa, joiden kanssa tapaamme 6 kertaa 3 kuukauden aikana pääosin treenien ja ruokavalioon liittyvien asioiden tiimoilta. Laadin ryhmälle treeniohjelman ja ruokavalion, jota toteutetaan periodin ajan ja tarkoituksena on juurruttaa niistä pysyvä elämäntapa.

Työparini tapaa pariskuntia myös erikseen teemanaan itsetunto ja parisuhde yleensä. Lähtökohtana on fyysisen kunnon ja itsetunnon kohottaminen eikä niinkään parisuhdeongelmien ratkominen, mutta niihinkin ongelmiin annamme voimaa ja jaksamista sekä luottoa siihen, että hei tätä kannattaa vielä työstää, ei luovuteta!


Valmennusjakson hinta on 225,00€ / pariskunta

Lisätietoja saa tarvittaessa minulta joko puhelimitse: 045 89 11410
tai sähköpostilla: heidi.ilomaki@hhliikuntapalvelut.fi

Ilmoittaudu heti mukaan alla olevan linkin kautta, tarvittaessa voitte olla yhteydessä sähköpostilla ja tilata tulostettavan pdf-lomakkeen. Olemme yhteydessä kaikkiin mukaan hakeneille.

TERVETULOA MUKAAN LAITTAMAAN ASIAT KUNTOON!

Ilmoittaudu mukaan tästä
Call Now Button