Personal Trainer -palvelut

Personal Trainer on tukenasi erilaisissa liikunnallisissa ja hyvinvointiin liittyvissä haasteissa.  Personal Trainer palvelut pyritään aina räätälöimään henkilökohtaisiksi ottaen huomioon asiakkaan mahdolliset rajoitteet, lähtötaso ja tavoitteet. Määrätietoinen sekä välitavoitteita sisältävä valmennus ja seuranta joko henkilölle, pareille tai ryhmille. Joko kerta- tai kausiluontoisesti mutta myös jatkuvana asiakassuhteena.

Tapaamiset ja PT:n tuki

Palveluihin kuuluu tavoitettavuus sähköpostitse, viestillä tai puhelimitse aina tarpeen tullen. Tapaamiset käytetään mittauksiin, kuulumisten vaihtoon, ohjelmien mahdolliseen päivitykseen sekä treeneihin.

Ruokavalio

Juuri Sinulle suunniteltu ruokavalio toimii parhaiten. Motivaattorina ruokavalion tilaamiseen voi toimia painonheilahtelu, väsymys, lihasmassan kasvatus, laihdutus, urheilijan tulokselliset tavoitteet tai kadonnut elämänrytmi. Ulkopuolinen ammattitaitoinen henkilö näkee asiat eri perspektiivistä ja osaa nostaa oikeat asiat esiin. Kun ravinto on oikeanlaista, sitä on oikeassa suhteessa ja rytmissä keho toimii, olo on parempi, vireystaso nousee ja treenin tulokset ja palautuminen paranee.

Treeni

Tavoitteet, lähtötaso ja asiakkaan mieltymykset huomioiden treeni voi koostua niin salitreenistä, tekniikkaharjoitteista, juoksulenkistä kuin vaikkapa kotitreenin läpikäynnistä. PT on mukana kannustamassa, ohjaamassa ja kirittämässä. Asiakkaalla tulee olla itsellä kortti/kertamaksu salille, jossa treenataan.

Lue myös: 

Kenelle PT-palvelut on tarkoitettu?
Millaista on PT-treeni?
PT Heidi ilomäki

Maksutapoina käteinen, lasku, smartum, tyky, eazybreak, epassi ja edenred

Tuntiohjaus

Tuntiohjaus on tunnin mittainen treeni esimerkiksi salilla, ulkona tai vaikkapa kotona. Myös erilaiset teeman mukaiset ohjaukset (selkä, leuanveto, kyykky, liikkuvuus, sykkeenkohotus…)

Alkaen 65,00 e


Ruokavalio

Ruokavalio lasketaan henkilökohtaisen kulutuksen ja tavoitteen mukaisesti.

Alkaen 105,00 e


Etävalmennuspaketit

Etätapaamisia, yhteistä treeniä, keskustelua ohjelmasta ja ruokavaliosta.
 
Alkaen 195,00 e
 

Kuntosaliohjelma + ohjaus

Alkukartoitus asiakkaan kanssa jonka perusteella luodaan personoitu treeniohjelma, tavoitteet ja lähtötaso huomioiden. Sisältää ohjauksen.

Alkaen 105,00 e


Personal Trainer -paketit

Sis. alkukartoitus, ohjattu henkilökohtainen ohjelma ja -ruokavalio.

Ohjaukset ja tunnit toteutetaan sovituissa paikoissa ja tiloissa. Hinnat määräytyvät sovitun sisällön mukaan, joten tartu tilaisuuteen ja kysy tarjous!

Alkaen 165,00 e

Call Now Button