Millaista on PT-treeni?

Jokainen asiakassuhde on omanlaisensa. Toisten kanssa treenataan kovaa lihakset tärräten ja toisten kanssa sauvakävellään. Kaikki eivät myöskään pidä salitreenistä, joten PT-treeni voi olla myös ulkotreeniä tai kotijumppaa. Kaikki treenit ovat yhtä ominaisia työskentelytapoja PT:lle.

hh-liikuntapalvelut-heidi-ilomaki-ryhmaliikunta-bailamama-personal-trainer-sastamala

Yhteistä kaikille treeneille on, että treenatessa PT tarkistaa liikeradat, opastaa oikeaan suoritustekniikkaan, tsemppaa ja auttaa niissä kuuluisissa viimeisissä toistoissa. Samalla voidaan jutella omaan hyvinvointiin ja arkeen liittyvistä asioista.

Muutama esimerkkitreeni:

1. Asiakas on painonpudottaja ja yhdessä on treenattu jo muutamia kertoja. Tapaamme kuntosalilla ja juttelemme kuulumiset lyhyesti läpi. Asiakas on jo lämmitellyt etukäteen. Olemme yhdessä sopineet päivän teemaksi rasvanpolton, joten treenin tarkoituksena on nostattaa sykettä ja tuoda hikeä pintaan. Teemme toiminnallisia liikkeitä, otamme muutaman perusliikkeen kuntosalin laitteilla ja väliin nostamme sykettä aerobisilla laitteilla kuten kuntopyörällä.

2. Vuorossa on kokenut treenaaja, joka pyytää kovaa rääkkiä. Lämmittelyt on alla ja treeni koostuu raskaista liikesarjoista. Treeni voi rakentua monella eri tavalla mutta lopputarkoituksena on viedä kaikki mehut. PT valvoo erityisen tarkasti liikeratojen puhtautta, jotta tekniikka pysyy hyvänä ja kevittää tarvittaessa viimeisiä toistoja maksimaalisen tehon saamiseksi.

3. Liikuntaa aiemmin harrastamaton, selkävaivainen asiakas haluaa päästä kuntoon. Keskitymme liikeratojen hallitsemiseen, liikkuvuuden lisäämiseen, syvien lihasten harjoittamiseen ja erityisesti keskivartalon tukikorsetin kehittämiseen, jotta saamme selälle tukea. Treeniin voi kuulua myös kehonhuolto.

Call Now Button