Kenelle PT-palvelut on tarkoitettu?

 

Personal Trainer -palvelu mielletään helposti harvojen huviksi. Mutta todellisuudessa ammattitaitoisesta liikunta- ja ravintovalmennuksesta hyötyy jokainen omasta hyvinvoinnistaan ja ravitsemuksestaan kiinnostunut.

PT palkataan yleensä tueksi elämäntaparemonttiin, kunnonkohotukseen tai terveellisempien elämäntapojen omaksumiseen. Suhde PT:n kanssa voi olla väliaikainen tai pidempikestoinen, riippuen yhdessä asetetuista tavoitteista ja asiakkaan toivomuksista.

Personal Trainer auttaa kaiken ikäisiä asiakkaita sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta. Kaikkien tavoitteena ei tarvitse olla kymmenien kilojen painonpudotus tai maratonin juokseminen; tavoitteena voi hyvin olla myös ruokarytmin löytäminen, kuntouttaminen tai ennaltaehkäisevä kehonhuolto. Ja saa PT:n palkata ihan vaan siksikin, että yhdessä treenaaminen on kivaa! Suosittuja ovat myös pari training-ohjelmat, jossa personal trainer räätälöi liikunta- ja ravinto-ohjelman esim. pariskunnalle tai kaveruksille, jotka toimivat pääsääntöisesti toistensa tsemppareina.

Mahdolliset fyysiset rajoitteet tai perussairaudet eivät myöskään sulje pois PT:n kanssa työskentelyä – työtä tehdään aina asiakkaan ehdoilla.

Lue lisää PT-palveluista
Call Now Button