Kenelle PT-palvelut on tarkoitettu?

hh-liikuntapalvelut-sastamala-heidi-ilomaki

Personal Trainer -palvelu mielletään helposti harvojen huviksi. Mutta todellisuudessa ammattitaitoisesta liikunta- ja ravintovalmennuksesta hyötyy jokainen omasta hyvinvoinnistaan ja ravitsemuksestaan kiinnostunut.

PT palkataan yleensä tueksi elämäntaparemonttiin, kunnonkohotukseen tai terveellisempien elämäntapojen omaksumiseen. Suhde PT:n kanssa voi olla väliaikainen tai pidempikestoinen, riippuen yhdessä asetetuista tavoitteista ja asiakkaan toivomuksista.

hh-liikuntapalvelut-pt-sastamala-heidi-ilomaki

Personal Trainer auttaa kaiken ikäisiä asiakkaita sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta. Kaikkien tavoitteena ei tarvitse olla kymmenien kilojen painonpudotus tai maratonin juokseminen; tavoitteena voi hyvin olla myös ruokarytmin löytäminen, kuntouttaminen tai ennaltaehkäisevä kehonhuolto. Ja saa PT:n palkata ihan vaan siksikin, että yhdessä treenaaminen on kivaa! Suosittuja ovat myös pari training-ohjelmat, jossa personal trainer räätälöi liikunta- ja ravinto-ohjelman esim. pariskunnalle tai kaveruksille, jotka toimivat pääsääntöisesti toistensa tsemppareina.

Mahdolliset fyysiset rajoitteet tai perussairaudet eivät myöskään sulje pois PT:n kanssa työskentelyä – työtä tehdään aina asiakkaan ehdoilla.

Lue lisää PT-palveluista
Call Now Button