HYVEnvoivaa elämänlaatua-pienryhmätreenit Pirkkalassa

Hyvenvoivaa elämänlaatua +45 ja +55

Haluatko voida hyvin ja nauttia elämästä mahdollisimman hyvinvoivana ja jaksavana arjen ja elämänkaareen kuuluvista haasteista huolimatta?

Hyvenvoivaa elämänlaatua on pienryhmävalmennusta, joka tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyttä edistävien elämäntapojen pysyvyyteen ikääntymisen näkökulmasta. Suurin ja tärkein tavoite on hyvä elämänlaatu ja niin fyysinen kuin psyykkinenkin terveys – sekä sitä myöten mahdollisimman hyväkuntoisena eläköityminen.

+45 -ryhmä on nimensä mukaisesti suunnattu noin 45-vuotiaille ja +55-ryhmä yli 55-vuotiaille. Mikäli ilmoittautujia on ikäluokkien puolesta epätasaisesti, kootaan osallistujista yksi ryhmä. 


Kenelle Hyvenvoivaa elämänlaatua -valmennukset sopivat?

+45 ja +55 -pienryhmät sopivat kaikenkuntoisille henkilöille, riippumatta terveystilanteesta tai aiemmasta liikuntataustasta. Ryhmien sisältö räätälöidään palvelemaan juuri osallistujien tarpeita mahdollisimman kattavasti taustatietokartoituksen avulla. Samoja tavoitteita kohti pienryhmässä yksilönä mutta yhdessä, kaikki ovat yhtä tärkeitä ja kaikkia tuetaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Jokaisen elämänkaareen kuuluvat fyysiset, hormonaaliset ja sosiaaliset muutokset. Nämä tuovat haasteita jaksamiseen niin arjessa kuin työelämässäkin, jossa ollaan mukana entistä pidempään. +45 ja +55-valmennuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti näihin seikkoihin. Mennään rohkeasti ja tavoitteellisesti eteenpäin, jokaisen omat mahdollisuudet ja resurssit huomioiden.


Mitä Hyvenvoivaa elämänlaatua -valmennukset sisältävät?

Pienryhmät totetutetaan 4-6 hlön ryhmissä. Yhden valmennusjakson pituus on 4 kuukautta ja jokaisen jakson päämääränä on vakiinnuttaa terveyttä tukevat elämäntavat luontaaiseksi osaksi elämää.

  • kokoontuminen 2x viikossa, ajankohdat sovitaan ryhmäkohtaisesti
  • teemoina vaihtelevasti monipuolista lihaskuntoharjoittelua, kestävyysharjoittelua, kehonhuollollista ja liikkuvuutta parantavaa harjoittelua
  • valmennukseen kuuluu yhteinen viikko-ohjelma sekä  ravitsemusneuvontaa
  • haetaan keinoja edistää unen ja levon laatua sekä kokonaisvaltaista  palautumista
  • valmentajan ja ryhmän tuki

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen heidi@heidiilomaki.fi.

Voit myös laittaa viestiä mikäli olet kiinnostunut ryhmään tulemisesta, mutta jokin vielä mietityttää tai olet epävarma. Suunnitellaan sinulle yhdessä paras ratkaisu! 

Jotta ryhmä toteutuu, on mukana oltava vähintään 4 henkilöä.


Milloin?

Seuraavat Hyvenvoivaa elämänlaatua -ryhmät starttaavat sitä mukaan kun ryhmiä muodostuu, aloitetaan vaikka heti. (tapaamisten ajankohdat sovitaan ryhmäläisten aikataulujen mukaan).Testiryhmä pääsi kokeilemaan Heidin pienryhmätreenejä Hyveellä, Pirkkalassa. 
Heidän tekemisestään kuvapäiväkirjaa alla. 


 

Viikolla 40 starttasi ensimmäiset Hyvenvoivaa elämänlaatua -pientreeniryhmät Hyveellä Pirkkalassa. ☀️

Lokakuun alussa käynnistimme ryhmät, kokoonnumme kaksi kertaa viikossa. Heti ensimmäisellä viikolla ohjelmassa oli erilaisia liikkuvuusliikkeitä 🤸‍♂️🚶‍♂️, syvien tukilihasten harjoitteita sekä kyykyn ja
maastavedon tekniikan opettelua. 🏋️‍♂️
Ryhmissä oli hymy herkässä, innostus käsinkosketeltavaa sekä kaikki tsemppasi toisiaan läpi treenien. 😄

 

Hyvenvoivaa elämänlaatua- pientreeniryhmien toinen viikko (vko 41) starttasi käyntiin ravintoasioiden merkeissä tiistaina. 🥑🥦🥗

Ryhmäläisten kanssa saimme todella hyviä keskusteluja aikaan ravintoon liittyen. Olihan kyseessä treenikerta, joten teoriapuolen jälkeen laitoimme vielä kahvakuulat liikkeelle ja hikeä pintaan. Torstaina ohjelma koostui perusvoimatreenistä ja ryhmän kanssa käytiin läpi perusliikkeitä ja oikeaoppista tekemistä.

Tällä viikolla (vko 43) teemana oli voimavenytykset ja kestävyys 🤸‍♂️, käytiin läpi jokaisella kestävyyden alueella peruskunto, vauhtikestävyys ja maksimikestävyys. 💪🏻

Hienosti löytyi myös ajatus voimavenytysten ideasta. Pienryhmässä treenien lomassa on mukava tunnelma ja yhteishenki, kenenkään ei tarvitse miettiä osaanko tai onnistunko.🏋️‍♂️

Call Now Button