Tietosuoja

Evästeet

Jotta tämä sivusto toimisi mahdollisimman hyvin, se tallentaa aika ajoin laitteellesi pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Mitä ovat evästeet?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla.

Miten evästeitä käytetään?

Käytämme sivuilla evästeitä joiden avulla pystymme muun muassa tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi,  sekä parantamaan käyttökokemustasi sivulla ja mahdollisissa muissa palveluissa. Tällä sivustolla evästeitä käytetään Google Analytics mittarointiin.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Tmi Heidi Maarit Ilomäki
Y-tunnus 1955186-5

p. 045 891 1410
heidi@heidiilomaki.fi

Rekisterin nimi

PT Heidi Ilomäki asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriseloste koskee sellaisten luonnollisten henkilöiden henkilötietojen käsittelyä, jotka käyttävät rekisterinpitäjän tarjoamia palveluita. Henkilötietoja käytetään asiakasviestintään, asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen sekä tilastointiin.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella.

Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisterissä voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Henkilötiedot
– Etunimi ja sukunimi
– Postiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään sekä palveluihin rekisteröitymisen ja palveluiden käyttämisen yhteydessä ilmenevistä tiedoista.

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa rekisterissä olevia henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimisissa ja velvoittavissa rajoissa. Rekisteristä ei luovuteta tietoja Euroopan unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tiedot sijaitsevat ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelimella, joka on suojattu teknisesti palomuurilla ja muilla tarpeellisilla turvallisuustoimenpiteillä.

Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Rekisterinpitäjä oikaisee tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Tarkastus- ja muutospyyntö tulee tehdä sähköisesti sähköpostilla osoitteeseen: heidi.ilomaki@hhliikuntapalvelut.fi