Sohvaperunasta inttikuntoon -hanke käynnistyy!

Nyt valmistaudutaan armeijan palvelukseen!

Sastamalassa käynnistyy syyskuussa nuorille kutsuntaikäisille tarkoitettu Sohvaperunasta inttikuntoon -ryhmä, jonka tarkoituksena on valmistaa nuoria armeijaa varten fyysisesti ja psyykkisesti.

Sastamalassa ylipainoisten nuorten määrä on Pirkanmaan ja koko maankin lukuihin suhteutettuna huolestuttava. Yhä useampi armeijaikäinen nuori jätetään kutsunnoissa odottamaan armeijaan pääsyä ylipainon tai huono fyysisen kunnon takia. Nuoret jäävät helposti oman onnensa nojaan ja heille kohdennettu apu on ollut vähissä. Nyt asiaan tulee muutos.

HEidi Ilomäki PT-palvelut mukana projektissa

Heidi Ilomäki  on mukana tsemppaamassa ja auttamassa näitä nuoria, tavoitteena antaa tietoa ravitsemuksesta ja parantaa fyysistä suorituskykyä. Muita projektiin osallistuvia tahoja ovat Tanssikoulu TanssinTahti, KunnonStartti, Motio, Vammalan Retkeilijät, Stormin Teräs sekä Suunta-Sepot.

Ryhmä on tarkoitettu varusmiespalvelukseen vuosina 2019 ja 2020 astuville sastamalalaisille nuorille. Toiminta käynnistyy syyskuussa ja kestää toukokuulle 2019. Tapaamisia on noin kerran-kaksi viikossa ja yhteyttä pidetään Whatsapp -viesteillä.


Ilmoittautua voi Mira Kaajalle p. 050 5258 873 tai mira.kaaja@tukitalo.com.

Hankkeen takana on Sastamalan seudun mielenterveysseura, kaupungin palveluissa toimiva Terve ja liikkuva Sastamala sekä paikalliset liikunta-alan yritykset ja seurat.

Lue Alueviestin artikkeli aiheesta.

Call Now Button