verkkovalmennus-heidi-ilomaki-treeni-ruokavalio-tiukka vatsa pakaratreeni pyorea pylly

6 viikon verkkovalmennus

Pyöreä pylly, tiukka vatsa

Haluatko arkeesi energiaa, terveyttä, itsevarmuutta ja voimaa? Haaveiletko kiinteästä ja vahvasta keskivartalosta? Tahtoisitko pyöreät pakarat ja muodokkaat jalat?

Tällä valmennuksella tehdään pysyviä tuloksia rennolla mutta tehokkaalla otteella! Treenit voit tehdä missä vaan eikä salipakkoa ole. Ruokia ei punnita eikä kaloreita lasketa. Yksinkertaisia mutta toimivia periaatteita!

Valmennuksen hinta vain 39,90€

Valmennus kestää 6 viikkoa ja alkaa kevään 2019 aikana.

Tämä verkkovalmennus sopii sinulle, jos

Olet kiinnostunut kehosi hyvinvoinnista ja haluat kasvattaa lihaskuntoasi

Haluat eroon itsekritiikistä ja oppia viihtymään omassa kehossasi

Etsit pysyvää elämäntapaa ja olet kyllästynyt ON/OFF ajatteluun

Haluat täsmäiskun nimenomaan vyötärölle ja alavartalolle

Tiedät, että sinun pitäisi parantaa elämäntapojasi mutta et saa yksin aikaiseksi

Haluat rennon ruokavalion, jossa ei punnita grammoja eikä lasketa kaloreita

Haluat mahdollisesti karistaa muutaman kilon tai kadottaa senttejä vyötäröltäsi

Pystyt liikkumaan muutaman kerran viikossa tehokkaiden ja helppojen treenien parissa

Valmennus, joka tuo pysyviä tuloksia

Vain kuudessa viikossa saat kiinteämmän kropan, kohennat kuntoasi ja rakennat pohjan kestäville elämäntavoille.

Saat kaiken tämän

6 erilaista kehonpainotreeniä, jotka keskittyvät keskivartalon, pakaroiden ja reisien lihasvoimaan sekä ohjevideot liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa varten

Rennon ruokavalion, joka sisältää tavallista kotiruokaa. Tällä ruokavaliolla ei tule nälkä ja se sopeutuu juuri sinun tarpeisiisi!

Ohjeet oikeaoppisen ruokavalion noudattamiseen, vinkkejä ruokakauppaan ja neuvoja ruokavalion soveltamiseen arjen haasteissa.

Viikoittaiset videotervehdykset valmentajalta, joiden avulla kehität omaa ajattelutapaasi ja opit muodostamaan kestäviä elämäntapaoja.

Ammattitaitoisen valmentajan tuki koko valmennusjakson ajan sekä Facebook-ryhmän, jossa saat vertaistukea muista valmennukseen osallistuvista.

Lopputuloksena muodokkaampi ja tiivistynyt kroppa, joka voi hyvin! Kasvatat tyytyväisyyttä itseesi, lisäät energiavarastojasi ja buustaat aineenvaihduntaasi.

Kyllä! Haluan mukaan valmennukseen!

6 viikon mittainen verkkovalmennus käynnistyy keväällä 2019. Haluatko mukaan? Hanki nyt pääsylippusi parempaan oloon ja tiiviimpään kroppaan! Ilmoittaudu ennakkolistalle ja saat myöhemmin tiedon seuraavan valmennuksen ajankohdasta.

Opit tässä valmennuksessa

Optimaalinen ruokarytmi

Opit ymmärtämään, että säännöllinen ruokarytmi tukee aineenvaihduntaa, hellii suolistoa ja tasaa verensokeria

Tulkitse tuoteselosteita

Osaat tulkita tuoteselosteita ja opit erottamaan piilosokerin, hyvän rasvan ja suolan määrän. teet oikeita valintoja jo kaupassa!

Aterioiden suunnittelu

Suunnittelemalla ja valmistamalla ateriat etukäteen varmistat tasaisen rytmin ja ehkäiset repsahduksia

Ohjeiden soveltaminen omaan arkeen

Parhaatkaan ohjeet eivät toimi, ellei niitä osaa soveltaa tilanteen mukaan. Opit, kuinka uusi elämä otetaan mukaan arkeesi.

Viikottaisen liikunnan lisääminen

Säännöllinen liikunta pitää lihakset ja nivelet kunnossa, buustaa aineenvaihduntaa ja huolehtii mielenvirkeydestä.

Pysyvä elämäntapa ja jatkuvuus

Ei enää dieettiajattelua vaan pysyviä elämäntapoja! Opit olemaan vastuussa valinnoistasi ja ajattelemaan pitkäjänteisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Sopiiko tämä verkkovalmennus, jos lähtökunto on huono?

Kyllä! Liikkeet voi tehdä oman kunnon ja jaksamisen mukaan, siitä se kunto sitten kehittyy.

Millainen ruokavalio tässä on?

Ruokavalio noudattaa lautasmallia ja perustuu yleisiin ravitsemussuosituksiin. Määriä ei ole laskettu valmiiksi vaan tarkoituksena on oppia silmämääräisesti arvioimaan oikea annoskoko. Saat esimerkkejä oikein koostetusta ateriasta. Ruokavalio sopii koko perheelle.

Onko ruokavaliossa vaihtoehtoja?

Ruokavalio on esimerkillinen ja mukautuu jokaisen valmennettavan tarpeisiin. Se koostuu puhtaista raaka-aineista, hyvistä rasvoista, kasviksista, proteiinista ja hiilihydraateista. Jos noudatat esim. kasvisruokavaliota, voit mukauttaa ruokavaliota tarpeesi mukaan.

Sopiiko tämä valmennus ylipainoisille?

Kyllä sopii. Valmennus on lempeä mutta tehokas keino pudottaa painoa, karistaa senttejä ja hankkia lisää lihasmassaa. Ylipainoinenkin ihminen hyötyy lihasmassasta, sillä se nostaa perusaineenvaihduntaa myös levossa. Ja vaikka tavoitteena ei olisikaan laihtuminen, kannattaa aina panostaa omaan hyvinvointiinsa!

Sisältääkö tämä saliohjelman?

Tämä valmennus ei sisällä erillistä saliohjelmaa. Treenit ovat kehonpainotreenejä, jotka voi siis tehdä ilman välineitä ja halutessa kotona. Treeniohjelma sopii kuitenkin osaksi salitreeniä ja liikkeitä voi tehdä mm. lisäpainojen kera. Kysy valmentajaltasi, miten yhdistät treenit ja salilla käymisen.

Entä jos on ruoka-aine allergioita?

Ruokavaliota voi mukailla omien rajoitusten mukaan. Jos olet erittäin allerginen tai ravitsemuksesi on muuten haastava, kysy erikseen.

Haluan kiinteytyä mutta en halua isoja lihaksia. Voinko osallistua?

Älä pelkää, isot lihakset eivät synny ihan hetkessä vaan niiden takana on usein vuosien kova työ. Tässä valmennuksessa nimenomaan kiinteydyt, vaikka lihasmassa kasvaakin.

Kannattaako valmennukseen osallistua, jos valmennuksen päälle osuu juhlat. Meneekö dieetti pilalle?

Tottakai kannattaa! Älä anna yhden päivän pilata koko kuuden viikon valmennusta, se on vain yksi päivä! Kaikki tai ei mitään -ajattelumalli ei oikein toimi muutenkaan, sen sijaan on hyvä opetella soveltamaan ja joustamaan. Ja senkin päivän voi suunnitella etukäteen niin, että "vahinko" on mahdollisimman pieni.

Voiko valmennuksen aikana syödä normaalia ruokaa? Entä työpaikkalounas?

Syöt ihan normaalia ruokaa koko valmennuksen ajan: riisiä, perunaa, kanaa, kasviksia ja jauhelihaa. Tässä valmennuksessa nimenomaan opit, miten tehdä järkevämpiä lounasvalintoja joten työpaikkalounas ei ole este.

Montako kertaa viikossa pitää treenata?

Tässä valmennuksessa teemme 3 lihaskuntotreeniä, kaksi aerobista ja pidämme kaksi lepopäivää. Parhaan tuloksen saat noudattamalla treenimääriä, mutta vähemmälläkin määrällä voi saada jo hyviä tuloksia.

Kaipaatko lisätietoja?

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla heidi@heidiilomaki.fi tai laita Facebookissa viestiä @ptheidiilomaki.

Pyöreä pylly, tiukka vatsa

Miten se käytännössä toimii?

1. Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja täytä tietosi

2. Maksat valmennukset kätevästi ja turvallisesti netissä käyttäen yleisimpiä maksutapoja

3. Saat sähköpostiisi ennakko-ohjeet aloitusta varten

4. Saat viikoittain sähköpostiisi valmentajan tervehdyksen, ohjevideoita, treeniohjeet ja ruokavaliorunkoja.
Pääset myös suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat vertaistukea muista valmennuslaisista.

5. Valmennuksen loputtua saat pitää kaiken saamasi materiaalin.

verkkovalmennus-heidi-ilomaki-treeni-ruokavalio-tiukka vatsa pakaratreeni pyorea pylly

Personal Trainer Heidi Ilomäki

Moi, tässä on sun verkkovalmentaja Heidi! Olen rautainen liikunnan ammattilainen monen vuoden kokemuksella. Koulutukseltani olen Fitfarmin sertifioima Personal Trainer, Hyvinvointivalmentaja ja Bailamama-ohjaaja. Olen myös Äitysliikunta Akatemian kouluttama äitiysliikunnan ammattilainen ja lantionpohjanlihasten vahvistamiseen erikoistunut PT. Lisäksi olen monipuolistanut osaamistani erilaisilla täydennyskoulutuksilla niin ryhmäliikunnan kuin ravinto-opin saralla. 

Oma treenitaustani on monipuolinen ja kilpailen SM- tasolla Bodyfitneksessä. Personal Trainerina ja ohjaajana olen kannustava, energinen ja positiivinen. Vaikka välillä pitää olla tiukka, on ilon ja onnistumisen kautta saavutettu tulos paljon kestävämpi! 

Asiakkaiden kokemuksia

Sun tekemän ruokavalio- ja treeniohjelman avulla uskaltauduin ruveta syömään tarpeeksi. Sen jälkeen treeni alkoi kulkemaan ja kroppa pelittään niin kuin naisella kuuluu. Jos olisin jatkanut omaa rataani niin olis voinu käydä hullusti. Monesti ajattelen, että pelastit mut kyllä! Ohjaajana pirteä, samalla kuitenkin rauhallinen etkä turhia hössötä ja hötkyile. Asiantunteva.

Pitkään pohdin että pitäisi syödä paremmin, mutta aina se jäi aikeeksi. Sitten tuli mieleen, että Heidi olisi sopiva järjen ääni muutoksen tekemisessä. Ruokavalio näyttää omalta, mutta on tuonut kaivattua ryhtiä ja uusia valintoja päiviin. Arvostan, että Heidi ajattelee pitkää aikaväliä ja tsemppaa pysyvään elämäntapaan.

Pirtsakka, tsemppaava valmentaja! Kuuntelutaitoa löytyy, "psykiatriksikin" voisi nimittää. Hymy herkässä ja iloisella mielellä painettu menemään! Ja onhan niitä tuloksiakin nähty!

Heidi on kannustava ja rehellinen. Asiakaslähtöistä ja yksilöllistä ohjausta antava rautainen ammattilainen. Heidi ymmärtää elämän muuttuvaisuuden ja häneltä saakin laaja-alaisesti ohjeita ja neuvoja kaikkiin elämän tilanteisiin.

Heidin ryhmässä itselläni on hyvä ja positiivinen olo. Hän on todella kannustava, positiivinen ja ammattitaitoinen ohjaaja. Olen saanut taas innon liikkumiseen ja hyvinvointiin. Salitreenistä on tullut oma hetki ja voimavara arjen huiskeessa. Ruokavalio tukee hyvin treeniä. Se on selkeä ja yksinkertainen. Tottakai ulkoisen olemuksen muuttuessa itsetuntokin on kasvanut ja tavoitteet onnistumisen myötä kasvaneet. Mutta päällimmäisenä on todella hyvä olo mielessä ja kropassa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kiitos Heidille tosi paljon.

Sä oot motivoiva, kannustava ja positiivinen ohjaaja. Tiedät mitä pitää tehdä ja osaat perustella asiat niin, että ne ymmärtää ihan jokainen. Olet tarvittaessa tiukka mutta teet sen silti iloisesti omalla persoonallasi. Treenatessa sun kanssa tuntuu olo turvalliselta, koska omaat vankan ammattitaidon ja osaat työsi todella hyvin

Kyllä! Haluan mukaan!

6 viikon mittainen verkkovalmennus käynnistyy myöhemmin keväällä 2019. Haluatko mukaan?