Bailamama -tunnit

bailamama-heidi-ilomaki
hh-liikuntapalvelut-personal-trainer-heidi-ilomaki-sastamala-tampere-bailamama

Bailamama on terveysliikuntakonsepti, jossa pääharjoittelukohteena ovat lantionpohjalihakset. Bailamama®4Venus on tarkoitettu kaikille naisille, Bailamama®9Months on raskaana oleville ja Bailamama®2Baby on äidille ja vauvalle. Yhteistä näillä kaikilla tunneilla on, että näissä treenataan naisille tärkeät lantionpohjalihakset kuntoon.

Ilmoittautuminen etukäteen. Tunnit ovat kurssimuotoisia mutta osallistua voi myös 10e kertamaksulla. Kysy lisää!

Bailamama 9Months (55 min)

TUNTISISÄLTÖ:
20% HIKEÄ JA HAUSKOJA MOOVEJA
35% TEHOTREENIÄ LANTIONPOHJALIHAKSILLE
25% VALMENTAUTUMISTA SYNNYTYKSEEN
20% RENTOUTUSTA JA HYVÄÄ OLOA

Turvallinen ryhmäliikuntatunti raskaana oleville ja synnytyksestä palautuville naisille. Tunnilla pääset valmentautumaan synnytykseen aivan uudella ja ainutlaatuisella tavalla.

Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa Bailamama 9Months -tuntia. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset helpottaa raskausaikaasi, synnytystä, sekä synnytyksestä palautumista. Helpot askelsarjat ja yhdessä liikkumisen ilo ylläpitää kuntoasi koko raskauden ajan.


Bailamama 2Baby (45 min)

TUNTISISÄLTÖ:
35 % HIKEÄ JA HAUSKOJA MOOVEJA
40 % TEHOTREENIÄ LANTIONPOHJALIHAKSILLE
25 % RENTOUTUSTA JA HYVÄÄ OLOA
100% = AINUTLAATUINEN HETKI SINULLE JA VAUVALLESI

2Baby -tunnit ovat sinun ja vauvan yhteisiä hetkiä, joissa tarkoituksena on tukea vauvan varhaista vuorovaikutussuhdetta, sekä motorista kehitystä. Äitinä saat tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen ja tärkeiden lantionpohjalihasten harjoittaminen.


Bailamama 4Venus (55 min)

TUNTISISÄLTÖ:
35% HIKEÄ JA HAUSKOJA MOOVEJA
40% TEHOTREENIÄ LANTIONPOHJALIHAKSILLE
25% RENTOUTUSTA JA HYVÄÄ OLOA

Treenaa rakkauslihaksesi kuntoon, polta rasvaa ja kiinteytä peppu, vatsa sekä käsivarret. Bailamama 4Venus -tunnilla (ent. Women) voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana!


Tehomama

Luonteva jatko 2Baby-kurssille kun lapsi on saavuttanut taaperovaiheen ja on liikkuvaisempi ja raskaampi kannateltava.

Koko kehon muokkaustunti joka sisältää lantionpohjanlihasten treeniosuuden ja venyttelyt, äidit jumppaavat ja lapset leikkivät omiaan tai ovat mukana jumpassa, paikanpäältä löytyy viihdykettä mutta lapselle voi pakata omia leluja, eväitä tms mukaan, mennään hyvässä hengessä ja pienet keskeytykset eivät menoa haittaa!

Call Now Button